Woolknot

Ćilim i staza Nevada, zelena Veličina: 80x150cm


  • Dostupno
  • Sastav: 55% viskoza i 45%akril
199,90 KM

Varijacija

Mogućnost povrata robe Povrat robe možete uraditi unutar 7 dana
Besplatna dostava Za narudžbe preko 100,00KM

Detaljni opis proizvoda

Način održavanja:

Redovno usisavanje

Toplo preporučujemo uključivanje rutinskog rasporeda usisavanja kako biste efikasno eliminisali prljavštinu i prašinu sa površine vaših tepiha.

Profesionalno čišćenje

Za najbolje i najsigurnije rezultate uvijek se možete osloniti na profesionalne usluge čišćenja Vaših tepiha. Profesionalci imaju stručnost, specijaliziranu opremu i znanje o različitim materijalima za tepihe kako bi osigurali temeljito i nježno čišćenje, produžujući vijek trajanja i ljepotu vaših tepiha.

Mašina za pranje tepiha kućnog tipa

Možete bezbjedno koristiti kućnu mašinu za pranje tepiha za čišćenje svojih vunenih tepiha. Međutim, ključno je izbjegavati jake hemikalije ili sredstva za čišćenje na bazi izbjeljivača tokom procesa čišćenja. Umjesto toga, odlučite se za obične šampone za tepihe, jer su nježni i pogodni za vaše prostirke. Imajte na umu da nikada ne biste trebali pokušavati da čistite svoje tepihe u običnoj mašini za pranje ili sušenje veša, jer ove mašine potencijalno mogu oštetiti delikatna vlakna i konstrukciju tepiha.

Spot Cleaning

Pravovremeno rukovanje prosutima i mrljama ključno je za očuvanje ljepote vaših tepiha. Ako dođe do kvara, slijedite ove korake:

Postupite brzo

Nježno obrišite: Upotrijebite čistu, vlažnu krpu ili papirni ubrus da nježno obrišite zahvaćeno područje. Izbjegavajte trljanje, jer to može gurnuti mrlju dublje u vlakna tepiha.

Izbjegavajte toplu vodu: umjesto tople vode koristite mlaku vodu, jer topla voda može ostaviti neke mrlje i oštetiti prirodna vlakna.

Bez jakih hemikalijaa.

Periodična rotacija

Za najbolju njegu Vašeg tepiha i kako biste spriječili promjene na ćilimu, razmislite o rotiranju svakih nekoliko mjeseci, posebno na mjestima izloženim direktnoj sunčevoj svjetlosti. Ova jednostavna praksa može pomoći da se osigura ravnomjerno nošenje i zaštiti njegove jarke boje.