Brunelli set za crveno vino, 2 čaše, 740 ml

31,90 KM

Elegantan dvodijelni set
Iz elegantne serije Brunelli
Posebno robustan zahvaljujući Teqton kvaliteti
Može se prati u mašini za pranje posuđa
Izrađen od visokokvalitetnog kristalnog stakla
Uživanje u svom najboljem izdanju: Pokažite svoj stil uz prekrasnu čašu za crno vino iz serije BRUNELLI. Ova harmonično oblikovana čaša za crno vino je apsolutni must-have. Sa svojim italijanskim šarmom, LEONARDO predstavlja uživanje i širi pozitivan, lak stav prema životu. Zahvaljujući povećanoj površinskoj tvrdoći, Teqton proizvodi su posebno izdržljivi i otporni na ogrebotine. To im daje trajni sjaj i transparentnost. Praktična čaša za crno vino BRUNELLI može se prati u mašini za posuđe i stoga je idealna za svakodnevnu upotrebu. U ovom setu dobijate 2 čaše za crno vino. Ne čekajte više - uz prelijepu čašu crnog vina svakodnevni život postaje užitak!

- od stakla
- visok kvalitet zahvaljujući Teqtonu
- idealno za svakodnevni život
- Upute za održavanje: može se prati u mašini za posuđe

Dimenzije:
Visina: 26,9 cm
Prečnik: 7 cm
Preporučena količina punjenja: 200 ml
Maksimalna količina punjenja: 740 ml

Uključeno:
2 čaše za crno vino Brunelli

Materijal: kristalit staklo
Boja: prozirna
Serija: Brunelli

Brunelli set za crveno vino, 2 čaše, 740 ml

Dostupnost proizvoda

Prilikom naručivanja proizvoda potrebno je da odete na željeni proizvod, izaberete količinu proizvoda i ubacite ih u košaricu.
Po završetku procesa kupovine, poslat ćemo Vam potvrdu narudzbe na Vasu mail adresu. U slučaju da nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, naš operater kontaktirat će Vas telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.
Za slučaj ikakvih problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe slobodno kontaktirajte našeg operatera na e-mail: info@lks.ba