STOL JAFAR, DIM.55x55x43 CM

369,00 KM

Ovaj prelijepi stolić za kafu iz kolekcije Jafar brenda By-boo savršeno se uklapa u bilo koji interijer. Korišćenjem smeđeg drveta manga u kombinaciji sa zlatnim metalnim detaljima, ovaj stol ima prekrasan vintage izgled. Metalni detalji smješteni su na tri noge stola, ali i na radnoj površini. Ovaj jedinstveni otisak na radnoj površini čini ovaj kafe stolić samo takvim detaljem koji privlači pažnju u bilo kojem interijeru.

Dim. 55x55x43 cm

STOL JAFAR, DIM.55x55x43 CM

Dostupnost proizvoda

Prilikom naručivanja proizvoda potrebno je da odete na željeni proizvod, izaberete količinu proizvoda i ubacite ih u košaricu.
Po završetku procesa kupovine, poslat ćemo Vam potvrdu narudzbe na Vasu mail adresu. U slučaju da nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, naš operater kontaktirat će Vas telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.
Za slučaj ikakvih problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe slobodno kontaktirajte našeg operatera na e-mail: info@lks.ba