Morroco duboki tanjur dim. 19 cm, zeleni

14,50 KM

Morroco duboki tanjur

Boja zelena, zlatni obrub

Proizvodi s uzorkom od zlata i platine, koji se proizvode najnaprednijim svjetskim tehnologijama nadglazure, ukrašeni su na staklenoj površini kako bi im dali sjaj. Porlandova svjetski dokazana fabrika i napredno istraživanje i razvoj osiguravaju da se ovi proizvodi, koji su zapravo osetljivi i imaju slabu mašinsku čvrstoću, mogu prati čak i u mašini pod pravim uslovima upotrebe. Možete ga prati ručno za još duži vijek trajanja. Svi Porland proizvodi, koji koriste 100 posto pravog zlata i platine u svojoj proizvodnji, stoga nisu prikladni za upotrebu u mikrovalnim pećnicama.

dim. 19 cm

Materijal: porculan

Morroco duboki tanjur dim. 19 cm, zeleni

Dostupnost proizvoda

Prilikom naručivanja proizvoda potrebno je da odete na željeni proizvod, izaberete količinu proizvoda i ubacite ih u košaricu.
Po završetku procesa kupovine, poslat ćemo Vam potvrdu narudzbe na Vasu mail adresu. U slučaju da nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, naš operater kontaktirat će Vas telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.
Za slučaj ikakvih problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe slobodno kontaktirajte našeg operatera na e-mail: info@lks.ba