Brunelli čaša za šampanjac, 340 ml

15,90 KM

Pogodno za svakodnevnu upotrebu

Iz elegantne serije Brunelli

Posebno robustan zahvaljujući Teqton kvaliteti

Može se prati u mašini za posuđe. Izrađen od visokokvalitetnog kristalnog stakla. Prekrasna čaša za šampanjac iz serije BRUNELLI osigurava puno uživanje. Ova harmonično oblikovana čaša za šampanjac je apsolutni must-have. Sa svojim italijanskim štihom, LEONARDO predstavlja uživanje i širi pozitivan, lak stav prema životu. Odličan kvalitet: Teqton proizvodi uvjeravaju trajnim sjajem i transparentnošću zahvaljujući poboljšanoj površinskoj tvrdoći. To ih čini vrlo izdržljivim i otpornim na ogrebotine. Super praktično: čaša za šampanjac BRUNELLI može se prati u mašini za posuđe! Ne bi trebalo dugo čekati! I vi možete uživati ​​u ovoj divnoj čaši za šampanjac!

- od stakla

- visok kvalitet zahvaljujući Teqtonu

- idealno za svakodnevni život

- Upute za održavanje: može se prati u mašini za posuđe

Dimenzije:

Dužina: 7,8 cm

Širina: 7,8 cm

Visina: 25,4 cm

Prečnik: 5,4 cm

Preporučena količina punjenja: 200 ml

Maksimalna količina punjenja: 340 ml

Materijal: kristalno staklo

Boja: prozirna

Serija: Brunelli

Brunelli čaša za šampanjac, 340 ml

Dostupnost proizvoda

Prilikom naručivanja proizvoda potrebno je da odete na željeni proizvod, izaberete količinu proizvoda i ubacite ih u košaricu.
Po završetku procesa kupovine, poslat ćemo Vam potvrdu narudzbe na Vasu mail adresu. U slučaju da nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, naš operater kontaktirat će Vas telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.
Za slučaj ikakvih problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe slobodno kontaktirajte našeg operatera na e-mail: info@lks.ba