Hubba okruglo metalno zidno ogledalo, boja brass, 86,5 cm

399,00 KM

Hubba okruglo metalno zidno ogledalo
Osvježite izgled svoje sobe jednim jednostavnim asesoarom koji može ujedno i proširiti prostor i učiniti ga svjetlijim. Hubba je veliko zidno ogledalo koje je idealno za prometna područja u vašem domu. Njegov ukrasni metalni završni okvir ima izgled koji će zasigurno upotpuniti svaki dekor. Budući da je Hubba ogledalo veliko i reflektirajuće, odbija prirodno i umjetno svjetlo po sobi, pomažući da osvijetli i najmračniji prostor. Takođe dodaje vizuelnu dubinu, što odmah čini da manje sobe izgledaju veće.

Veliko, okruglo ogledalo: Hubba je ogledalo promjera 86,5 cm s elegantnim i dekorativnim metalnim okvirom koji sjajno izgleda u bilo kojem prostoru
Pojačava svjetlost: Velika veličina Hubbe idealna je za odbijanje i prirodne i umjetne svjetlosti kako bi uljepšala bilo koju sobu, danju ili noću.
Čini malu sobu većom: Dodavanje velikog ogledala trenutno udvostručuje svjetlost i vizuelnu dubinu u maloj sobi, čineći da prostor izgleda veći.
Dvostruka funkcija, kao zidna umjetnost: Hubbin lijepi oblik i moderan okvir omogućavaju mu da služi ne samo kao ogledalo, već i kao ukras za vaše zidove.

Dimenzije: 86,5 cm

Boja: brass/mjed

Proizvoda trenutno nema na stanju.

Hubba okruglo metalno zidno ogledalo, boja brass, 86,5 cm

Dostupnost proizvoda

Prilikom naručivanja proizvoda potrebno je da odete na željeni proizvod, izaberete količinu proizvoda i ubacite ih u košaricu.
Po završetku procesa kupovine, poslat ćemo Vam potvrdu narudzbe na Vasu mail adresu. U slučaju da nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, naš operater kontaktirat će Vas telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.
Za slučaj ikakvih problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe slobodno kontaktirajte našeg operatera na e-mail: info@lks.ba