PEDAL KANTA NEWICON, 20 L, BOJA platinum

139,90 KM

Ova kanta na pedalu od 20 litara idealna je za upotrebu u kuhinji: zahvaljujući velikom otvoru lako je odložiti otpad bez prosipanja. Kante na pedale NewIcon nisu samo ikone ljepote, već su i pouzdani radnici. Zahvaljujući jedinstvenoj funkciji mekog zatvaranja, poklopac se glatko i vrlo tiho zatvara. 

Meko zatvaranje i super lagana pedala

Zatvaranje bez mirisa

Jednostavno čišćenje - uklonjiva unutrašnja kanta.

Neklizajuća baza - štiti pod i održava kantu stabilnom

Jednostavno kretanje - pametno držanje u šarkama poklopca

Paket uzoraka zatvorenih vrećica Brabantia PerfectFit (kod Y) - lako se postavlja bez ružnog prekrivanja.

10 godina garancije

Potvrđeno od kolijevke do kolijevke. Činiti dobro je osjećati se dobro.

Unutarnja kanta ima posebne otvore za ventilaciju - sprečava usisavanje prilikom uklanjanja pune košuljice kante - lako se mijenja.

Dimenzije:

Visina: 46,7 cm

Dužina: 38,0 cm

Širina: 29,0 cm

Zapremina (ltr): 20 litara

Prečnik: 29,0 cm

PEDAL KANTA NEWICON, 20 L, BOJA platinum

Dostupnost proizvoda

Prilikom naručivanja proizvoda potrebno je da odete na željeni proizvod, izaberete količinu proizvoda i ubacite ih u košaricu.
Po završetku procesa kupovine, poslat ćemo Vam potvrdu narudzbe na Vasu mail adresu. U slučaju da nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, naš operater kontaktirat će Vas telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.
Za slučaj ikakvih problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe slobodno kontaktirajte našeg operatera na e-mail: info@lks.ba